Přináším vám pokračování mého kdoulování :-))
U Anýzovky na blogu - a tímto ji děkuji !!!
jsem našla pro tuto pastu správný název :
pâte de coings
V českých kuchařkách se uvádí - že je to prostě kdoulová pasta.
Je to spíš želé
a v provensálských oblastech toto mají jako vánoční pochutinu .
ale u nás do vánoc rozhodně nevydrží
mějte krásnou neděli
♥ ♥ ♥
Ivčo, zase to vypadá jako úžasná dobrota...mňam.
OdpovědětVymazatHezký zbytek víkendu Anny
Vypadá to zajímavě:-)
OdpovědětVymazatRádo se stalo :-) Krásně se ti povedly!!
OdpovědětVymazatZ Provence zdraví,
Anýzovka
Dnes jsem ochutnala...a nejenom, že to vypadá dobře, ale je to fakt dobré :)
OdpovědětVymazat