A co je na obyčejném smažáku tak zajímavého ?
Je pravda , že cena sýrů je dnes vyšší něž cena masa....
ale přeci si smažený sýr občas dopřejeme
A už úvodní fotka napovídá - kde je můj zlepšovák !!
... ano sýr si nastrouhám ...
Nejvíc o jídle a vaření mluvíme v práci
a že takto připravovat sýr ještě někdo nezkoušel mě potěšilo !!
- předávám proto tuto zkušenost i vám ♥
sýr vůbec není ošizen o trojobal ...
protože vajíčko vmíchám do nastrouhaného sýra
z této hmoty jdou pak pěkně dělat kuličky :-)
ty obalím ve strouhance ... a změním jejich tvar na placičku ...
... a smažení jde jedna báseň !
V minulosti se mi často stávalo, že sýr z trojobalu při smažení vytekl
a vznikla jakási jednolitá sýrová omeleta :-////
A co jiného k sýru než nové brambůrky
a třeba okurkový salát ...
MŇAM |
Všem milovníkům sýra přeji dobrou chuť
♥
Ivi, děláš mi tedy chutě.Takto dělaný " smažák " neznám a ráda ho vyzkouším.
OdpovědětVymazatMěj se hezky, pá Jana
Ivi já jsem teď dostala takovou chuť na tvůj zlepšovák☺..Vydržím do zítra na oběd. Moc děkuji za receptik. Krásný večer. Z❤❤
OdpovědětVymazatDěláš chutě. Mám sýr v lednici, už vím co budu mít zítra na oběd.
OdpovědětVymazatCo je na obyčejném smažáku zajímavýho? Prostě nám chutná.
Ivanko, mlsně tady s manželem přikyvujeme... To se musí vyzkoušet, díky!
OdpovědětVymazatHezký večer, Helena
Ivanko,tak budu snad konečně za hvězdu,kdy mi v tom obalu konečně ten sýr i zůstane :-).Děkuji za zlepšovák.H
OdpovědětVymazatNo tak ale to je paráda, to určitě vyzkouším ☺
OdpovědětVymazatDíky moc, M.
Ivu, super a super fotky. Mohu Tě požádat zda mi můžeš napsat na email vera.si@seznam.cz Moc děkuji. Věrka
OdpovědětVymazatUrčitě vyzkouším - smažák doma můžeme vždycky. Měj se hezky.
OdpovědětVymazat